Hétfő: 13-18
Kedd-péntek: 10-18
Szombat: 10-16

Csokoládé egész nap

Soha nem volt ilyen egyszerű csokoládéból ilyen szemet gyönyörködtető édességeket készíteni.

Az ausztrál csokoládé-királynő, Kirsten Tibballs könnyen követhető, részletes leírásokkal vezet minket végig az elronthatatlan recepteken, és inspirál bennünket ebben az édes kalandban. Mindegyik édesség könnyedén elkészíthető otthon, nem kell hozzá különleges tudás, a hasznos okosságok, útmutatók és extra tippek pedig segítenek, hogy egyre magabiztosabban bánjunk a csokoládéval. Mostantól nem lesz gond roppanó csokoládéburkot, szaftos kakaós piskótát és bársonyos krémet készíteni.

Vessük bele magunkat a reggel, délben és este kínálható, textúrák szerint csoportosított kényeztető édességekbe!

Ropogós, roppanós, reccsenő

Olvadt, pirult, elolvadó

Játékos, mókás, nem mindennapi

Krémes, puha. töltött

Békebeli, kényeztető, klasszikus

Csokoládé imádóknak kötelező. És mindenki másnak is, hiszen ki ne akarna egész nap csokoládét enni?

Bródy Sándor Könyvtár
Megszakítás